Herfstige schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?

Nu het de eerste herfstdag van 2016 is, vind ik het tijd worden om mijn herfstige schrijfplannen te delen. Deze herfst wil ik, naast de vele voorgenomen wandelingen, namelijk ook lekker blijven schrijven. Ik wil mijn zomerse schrijfactiviteiten voortzetten en er een creatieve herfst van maken. Hoe ik dat ga doen, lees je hieronder.

Eerlijk gezegd wordt dit een korte blogpost. Het voortzetten van mijn zomerse schrijfactiviteiten neem ik wel heel letterlijk, want ik ga aan precies dezelfde doelen werken:

  • Gemotiveerd doorgaan met mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven.
  • Gemotiveerd doorgaan met mijn Markieza-cursus Schrijf je eigen herstelverhaal. 
  • Meer structuur aanbrengen in mijn bloggedrag: elke maand minimaal een blogpost publiceren.

Voor mij is het nu het belangrijkst om verder te komen met mijn schrijfcursussen. Zo behoud ik de focus en ben ik echt met iets concreets bezig. Bovendien zijn ze heel leerzaam: de NTI-cursus op het gebied van fictie en de Markieza-cursus op het gebied van zelfontplooiing. Met deze cursussen kan ik een mooie basis leggen voor mijn toekomstige schrijfactiviteiten.

Op deze blog komen die schrijfactiviteiten vervolgens weer ter sprake. Met mijn blogfrequentie zit het dus ook wel goed.

Tot de volgende blogpost!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Herfstige schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s