Zomerse schrijfplannen 2016: wat heb ik gedaan?

Het is weer tijd voor de evaluatie van mijn zomersche – ik bedoel: zomerse schrijfplannen 2016! Morgen is het herfst en deel ik mijn plannen voor dat seizoen. Toch wil ik daar nu niet te lang bij stilstaan, want er valt ook het een en ander te vertellen over mijn zomerse schrijfactiviteiten. Laat ik dat eerst maar eens doen.

Deze zomer wilde ik aan de volgende doelen werken:

  • Gemotiveerd doorgaan met mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven.
  • Gemotiveerd doorgaan met mijn Markieza-cursus Schrijf je eigen herstelverhaal. 
  • Meer structuur aanbrengen in mijn bloggedrag: elke maand minimaal een blogpost publiceren.

Gelukt! Ik heb mijn doelen behaald en heb zelfs een aantal andere leuke dingen gedaan op schrijfgebied.

Kijk maar:

  • E-book De Wonderplas in het Zuiderpark gepubliceerd op Smashwords.
  • Deelgenomen aan de schrijfwedstrijd ‘Jij en de GGZ’ van GGZ Totaal. Zoals uit mijn vorige blogpost blijkt, behoort mijn column ‘Rode loper’ niet tot de winnaars, maar is hij wel op de shortlist beland en in het septembernummer ‘Uitersten’ gepubliceerd. Een resultaat waar ik blij mee ben!
  • Deelgenomen aan de schrijfwedstrijd ‘Pimp de Troonrede’ van ProDemos en het Prinsjesfestival. Hoewel mijn troonrede niet tot de finale is doorgedrongen, heb ik genoten van het schrijven en van het bijwonen van de finale. Geheel terecht is Stevie Bos tot winnaar uitgeroepen en won zij zowel de jury- als de publieksprijs.
  • Aan een derde schrijfwedstrijd deelgenomen, maar die loopt nog.
  • Schrijverspagina Wendy Schuchmann aangemaakt en bijgehouden op Facebook.

Deze zomer heb ik veel geschreven. Morgen deel ik mijn herfstige schrijfplannen 2016!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Zomerse schrijfplannen 2016: wat heb ik gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s