Wat leuk! Deze blog bestaat twee jaar!

Twee jaar geleden plaatste ik deze verwelkoming en sindsdien ben ik enthousiast aan de slag gegaan met mijn blog. De ene maand enthousiaster dan de ander, maar dat is niet erg. Ik sta achter deze blog en ben blij dat ook ik mijn plekje heb gevonden in de online wereld.

Verder heb ik er niet zo heel veel over te melden. Ik wilde het gewoon even kwijt: deze blog bestaat twee jaar. Het is jammer dat ik de eerste verjaardag van mijn blog niet heb opgemerkt, maar goed, elk jaar is er weer een herkansing mogelijk.

Over een jaar kan ik dus vertellen dat mijn blog drie jaar bestaat. Uiteraard zal ik in de tussentijd ook van mij laten horen.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s