‘Zomersche’ schrijfplannen en ‘merckwaerdighe’ taal

Sinds vorig jaar zomer deel en evalueer ik de schrijfplannen die ik voor elk seizoen opnieuw maak. Voor mij is dat een prettige manier van werken: duidelijk en gestructureerd. Ik weet welke plannen ik heb gemaakt en wanneer ik ze op mijn blog ga bespreken. Of mijn schrijfplannen nu een succes zijn geworden of niet: ze komen altijd weer terug en er is (bijna) altijd een nieuwe kans om ze alsnog te verwezenlijken. Soms leidt dit echter tot merkwaardige situaties.

De aankondiging en evaluatie van mijn schrijfplannen zet ik namelijk in mijn vrolijke Hema-agenda. Tot nu toe ging dat telkens goed en eigenlijk gaat het nog steeds goed. Er is alleen iets aparts gebeurd toen ik de evaluatie van mijn zomerse schrijfplannen wilde inplannen. Want wat staat er nu op de laatste zomerdag in mijn agenda vermeld?

‘Evaluatie zomersche schrijfplannen op blog.’

Een merkwaardige situatie? Nee, maar wel een merckwaerdighe.

Gepubliceerd door

Een reactie op “‘Zomersche’ schrijfplannen en ‘merckwaerdighe’ taal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s