Liefde voor films: gezien in juli 2016

Het is tijd voor iets nieuws! Omdat ik een cultuurliefhebber ben, deel ik graag van welke cultuuruitingen ik de afgelopen tijd heb genoten. Bezoekers van mijn blog weten inmiddels wel dat ik mij af en toe uitlaat over bezochte musea en mooie muziek. Ik vind het leuk, maar niet genoeg en daarom deel ik voortaan maandelijks welke films ik die maand heb gezien. Juli 2016 is een mooie start.

De afgelopen maand heb ik vrij veel films gezien, die ik allemaal wel kon waarderen. Zes van de acht films had ik al eerder gezien; sommigen zelfs meerdere malen. Er zijn van die films die je blijven raken, al kijk je er nog zo vaak naar. Onderstaande films heb ik in chronologische volgorde gezien:

  • Midnight in Paris.
  • Mona Lisa Smile.
  • Ice Age: Collision Course. 
  • Fame. 
  • Love Actually. 
  • Dirty Dancing.
  • Dirty Dancing 2.
  • Dear John. 

Ik ben benieuwd van welke films ik in augustus ga genieten!

 

 

Gepubliceerd door

Een reactie op “Liefde voor films: gezien in juli 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s