Zomerse schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?

Het is daadwerkelijk zomer en daarom deel ik mijn zomerse schrijfplannen 2016! Met mijn lenteachtige schrijfplannen is het goed gegaan en ik wil deze positieve lijn voortzetten. Schrijven is leuk en doelen verwezenlijken is dat ook. Ik voel mij gemotiveerd en gestimuleerd om er ook dit seizoen iets moois van te maken.

Een ander seizoen, maar mijn schrijfplannen blijven grotendeels ongewijzigd. Kijk maar:

  • Gemotiveerd doorgaan met mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven. Hier is al veel over gezegd, dus ik houd het bij de mededeling dat ik vrolijk doorga.
  • Gemotiveerd doorgaan met mijn Markieza-cursus Schrijf je eigen herstelverhaal. Ik ben begin van het jaar met deze cursus begonnen en ik merk dat ik ervan groei; in deze blogpost kun je meer lezen over mijn ervaringen.
  • Meer structuur aanbrengen in mijn bloggedrag: elke maand minimaal een blogpost publiceren.

Laat de zomer maar komen! Niet dat ik haar kan tegenhouden, maar mijn punt is duidelijk. Ik wil gewoon mijn mooie zomerse schrijfplannen gaan verwezenlijken!

Gepubliceerd door

2 reacties op ā€˜Zomerse schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?ā€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s