Lenteachtige schrijfplannen 2016: wat heb ik gedaan?

Op deze herfstige laatste lentedag evalueer ik de schrijfplannen die ik op de eerste dag van deze enerverende lente heb gemaakt. Gelukkig is het geen mopperige blogpost, zoals de evaluatie van mijn winterse schrijfplannen 2015/ 2016 toch wel was. Ik kan zelfs zeggen dat ik tevreden ben, want ik heb gedaan wat ik wilde doen en daar gaat het om als je plannen maakt.

Dit waren de plannen:

  • Gemotiveerd doorgaan met mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven. Het is niet mijn doel om de cursus deze lente af te ronden, want dat is onmogelijk (ja, zelfs ik denk weleens dat iets onmogelijk is, maar alleen als dat ook echt zo is). Ik werk gewoon lekker verder aan mijn cursus.
  • Aan mijn cursus Schrijf je eigen herstelverhaal (Markieza) werken. Ook deze cursus hoef ik deze lente nog niet afgerond te hebben, maar ik wil er wel verder mee aan de slag.
  • Bloggen over mijn schrijfproces en mijn gedachten en ideeën. Ik stel nog even geen eisen aan de frequentie van mijn bloggedrag; het gaat erom dat ik weer blog.

Doelen behaald! Aan mijn schrijfcursussen heb ik inderdaad gewerkt en hier heb ik ook zeker van genoten. Verder heb ik in april en mei helaas niet geblogd, maar deze maand weer wel. Aangezien ik geen eisen heb gesteld aan de frequentie van mijn bloggedrag, mag ik dit doel ook als ‘behaald’ bestempelen. Fijn om een positieve blogpost te kunnen schrijven over mijn schrijfplannen!

Morgen geniet ik van de eerste zomerdag en van de schrijfplannen die ik voor deze zomer maak. Uiteraard houd ik jullie van mijn plannen op de hoogte!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Lenteachtige schrijfplannen 2016: wat heb ik gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s