Liefde voor muziek: vijf extra nummers voor meer vrolijkheid

Na een uitgebreide Spotify-sessie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik in mijn vorige blogpost weliswaar vrolijke nummers heb gedeeld, maar dat het niet genoeg is. We hebben meer vrolijkheid nodig en wel nu! Om die reden, en omdat ik het zelf gewoon heel leuk vind om muziek te delen, kom ik vandaag weer met een lijstje aanzetten. Wie net als ik geen genoeg kan krijgen van fijne muziek, nodig ik uit om vooral verder te lezen.

Aan de andere kant zijn zulke lijstjes juist belangrijk voor wie nog niet bekend is met de positieve effecten van muziek. Ik zou het zo mooi vinden als mensen die er niets mee hebben – of er niets mee denken te hebben – besluiten om toch maar eens iets op te zetten en dan betoverd raken. Dat gun ik iedereen.

Hoe dan ook: deze vijf nummers zorgen voor meer vrolijkheid:

  1. 98 Degrees & Stevie Wonder – True to your heart.
  2. Ace of Base – Life is a flower.
  3. Charly Lownoise & Mental Theo – Fantasy world.
  4. Deep Blue Something – Breakfast at Tiffany’s.
  5. Loïs Lane – It’s the first time.

Nogmaals: geniet ervan!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s