Lenteachtige schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?

Van winterse nederlagen ga ik mij niets meer aantrekken, want het is lente! Vandaag kan iedereen genieten van de eerste lentedag van 2016. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat de lucht er nog behoorlijk grijs en grauw uitziet, maar daar laat ik mij niet door tegenhouden. Het is tijd voor mijn lenteachtige schrijfplannen 2016!

Wie mijn enigszins mopperige blogpost van gisteren heeft gelezen, weet dat mijn winterse schrijfplannen 2015/ 2016 geen daverend succes waren. Dat geeft niet, want de lente is een mooie gelegenheid om opnieuw te beginnen. Ik maak dan ook vol goede moed plannen die ik deze lente ga verwezenlijken. De evaluatie van mijn lenteachtige schrijfplannen klinkt vast een stuk vrolijker!

De volgende plannen staan centraal deze lente:

  • Gemotiveerd doorgaan met mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven. Het is niet mijn doel om de cursus deze lente af te ronden, want dat is onmogelijk (ja, zelfs ik denk weleens dat iets onmogelijk is, maar alleen als dat ook echt zo is). Ik werk gewoon lekker verder aan mijn cursus.
  • Aan mijn cursus Schrijf je eigen herstelverhaal (Markieza) werken. Ook deze cursus hoef ik deze lente nog niet afgerond te hebben, maar ik wil er wel verder mee aan de slag.
  • Bloggen over mijn schrijfproces en mijn gedachten en ideeën. Ik stel nog even geen eisen aan de frequentie van mijn bloggedrag; het gaat erom dat ik weer blog.

Met deze blogpost heb ik al gewerkt aan mijn derde lentedoel. Het is een begin en voor zo’n begin is deze eerste lentedag heel geschikt.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Lenteachtige schrijfplannen 2016: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s