Winterse schrijfplannen 2015/ 2016: wat heb ik gedaan?

Om bovenstaande vraag maar direct eerlijk te beantwoorden: ik heb mijn blog verwaarloosd en dat vind ik erg jammer. Gelukkig is het vandaag de laatste dag van de winter, wat inhoudt dat ik eindelijk weer eens een blogpost plaats om over mijn winterse schrijfplannen te vertellen. Helaas heb ik die ook verwaarloosd. Ik heb vrolijkere teksten gepubliceerd, maar dit is nu eenmaal de stand van zaken en daar wil ik open over zijn.

Vol optimisme maakte ik de eerste winterdag onderstaande plannen:

  • Mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven: hier heb ik wel degelijk iets positiefs over te melden. Ik heb de cursus namelijk weer opgepakt en daar ben ik blij mee. Goed, ik heb welgeteld een nieuwe les ingestuurd, maar het is een begin.
  • Bloggen over mijn schrijfproces: ik heb een evaluatie van schrijfjaar 2015 en een aankondiging van schrijfjaar 2016 gepubliceerd. En deze blogpost gaat ook weer over mijn schrijfproces. Nogmaals: het is een begin.
  • Deelnemen aan de Brave New Books Schrijf Challenge Januari 2016: enthousiast begonnen, positieve feedback ontvangen en halverwege gestrand. Dat was niet helemaal de bedoeling.
  • Plannen maken voor schrijfjaar 2016: missie geslaagd!!!

Toch is dit ook weer geen jammerberichtje, want ik heb ook nog iets gedaan wat niet op mijn planning stond. Begin dit jaar ben ik gestart met de digitale cursus Schrijf je eigen herstelverhaal van Markieza. Hoewel mijn tempo ook hier niet zo hoog is, sta ik positief tegenover deze cursus. Aan de hand van de feedback leer ik mezelf, en dan vooral mijn sterke kanten, steeds beter kennen en die kennis en inzichten zijn meer dan welkom.

Zo bezien heb ik toch best iets gedaan. Op zeer korte termijn deel ik mijn lenteachtige schrijfplannen 2016!

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Winterse schrijfplannen 2015/ 2016: wat heb ik gedaan?

    1. Bedankt voor jullie reactie! Ik ben het met jullie eens dat de volharding uiteindelijk het belangrijkst is. Ik heb mijn doelen voor deze lente lager gesteld, maar ervaar wel weer meer ruimte om er echt iets mee te doen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s