Schrijfjaar 2016: wat ga ik doen?

Gisteravond heb ik, tussen al het ongewenste Oudejaarsgeknal door, mijn schrijfactiviteiten van het afgelopen jaar gedeeld. Omdat ik slechts gedeeltelijk tevreden ben en omdat ik zin heb om meer te schrijven en mijn creativiteit verder te ontwikkelen, deel ik vandaag mijn schrijfplannen voor 2016. Ook werk ik vandaag aan die plannen, maar goed, eerst delen.

  • Deelnemen aan de Brave New Books Schrijf Challenge Januari 2016! Niet alleen schrijfjaar 2016 begint vandaag; ook deze schrijfuitdaging heeft 1 januari 2016 als startdatum. Ik heb al een synopsis, dus ik weet waar ik naartoe wil met mijn manuscript. De eerste opdracht gaat over het personage en dat is handig, want zo kan ik haar nog beter leren kennen.
  • Werken aan mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven. Hier heb ik mij al vaker over uitgelaten. Nu ga ik doen.
  • Bloggen over mijn schrijfproces (focus) en over andere interesses en activiteiten.
  • Deelnemen aan interessante schrijfwedstrijden. Ik plaats dit doel heel bewust onder aan de lijst, omdat ik het belangrijker vind om gedisciplineerd aan mijn schrijfcursus te werken. Nu zijn schrijfwedstrijden wel erg leuk, dus ik wil voor minimaal een wedstrijd iets insturen.

Dit zijn de dingen die ik sowieso ga doen. Natuurlijk ben ik vandaag nog niet op de hoogte van alles wat er de rest van het jaar mogelijk is. Als er in de loop van het jaar nog een leuke uitdaging voorbijkomt en ik kan het combineren met mijn huidige schrijfplannen (en mijn leven naast het schrijven), dan is dat iets waar ik blij van word!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Schrijfjaar 2016: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s