Winterse schrijfplannen 2015/ 2016: wat ga ik doen?

Na een herfstige nederlaag ga ik vol goede moed verder met mijn schrijfplannen voor deze winter. Ik ben niet tevreden met mijn weinige schrijfactiviteiten van afgelopen herfst, maar gelukkig kan ik nu in de herkansing. In mijn blogpost over afgelopen november vertelde ik al dat ik leuke ideeën aan het ontwikkelen ben en die ideeën ga ik natuurlijk uitwerken tot verhalen. Lees maar snel verder over mijn winterse schrijfplannen 2015/ 2016.

  • Ja, ik weet het: ik word voorspelbaar. Mijn belangrijkste schrijfdoel voor deze winter is mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven. Maar dat hadden jullie waarschijnlijk ook wel verwacht.
  • Bloggen over mijn schrijfproces! Nu ik weer daadwerkelijk iets te melden ga hebben over het schrijven, wil ik dat natuurlijk op mijn blog delen. Over mijn andere activiteiten en interesses blijf ik ook bloggen, maar mijn schrijfproces wil ik als belangrijkste focus behouden.
  • Deelnemen aan de Brave New Books Schrijf Challenge Januari 2016! Ik ontdekte deze uitdaging gisteren en ja hoor, ik was direct enthousiast. Zo kan ik gelijk een mooie start maken met de ideeën waar ik zojuist over vertelde. Dat 2016 begint met de Challenge, maakt het nog eens extra leuk.
  • Plannen maken voor schrijfjaar 2016. Dat is natuurlijk iets voor de komende anderhalve week, waarna ik heel 2016 heb om mijn plannen in de praktijk te brengen. Begin januari plaats ik een aankondiging van schrijfjaar 2016 en dan ga ik direct aan de slag met bovenstaande Challenge.

Genoeg te schrijven deze winter! Ik ben blij dat ik weer enthousiast ben, en omgekeerd. Maar goed, dat weten we nu wel. Het is tijd om aan mijn verhalen te werken!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Winterse schrijfplannen 2015/ 2016: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s