Herfstige schrijfplannen 2015: wat heb ik gedaan?

Het is tijd voor een bekentenis: ik heb mijn herfstige schrijfplannen 2015 niet verwezenlijkt. Heel jammer, want ik had er iets moois van kunnen maken. Ik had lekker aan mijn schrijfcursus Korte verhalen en romans schrijven kunnen werken, kunnen genieten van het denken en schrijven en als resultaat misschien ook wel een aantal mooie verhalen kunnen hebben om iets mee te doen. Jammer maar helaas; ik heb er niet aan gewerkt.

Gelukkig heb ik wel geschreven deze herfst en dat is te zien aan deze blog. Ik heb vrolijk zitten bloggen! Het was dus geen schrijfloze herfst, maar qua fictie heb ik het behoorlijk laten afweten. Wel heb ik veel fictie gelezen, maar daar gaat het nu niet om. Deze blogpost heeft betrekking op mijn schrijfplannen en niet op mijn leesplannen.

Ik denk dat het verstandig is om deze blogpost en daarmee deze herfst definitief af te ronden. Buiten is het grijs, regenachtig en vooral heel herfstig, maar mijn brein bereidt zich voor op mijn winterse schrijfplannen 2015/ 2016, die ik morgen met jullie ga delen. En die ik gewoon ga verwezenlijken. Dat jullie het alvast weten!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Herfstige schrijfplannen 2015: wat heb ik gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s