Hebban Reading Challenge 2016: kom maar op met die boeken!

saying-1081436_1920

Ik heb zin in 2016! Dat was al zo, maar nu heb ik nog iets extra’s om naar uit te kijken: de Hebban Reading Challenge 2016! Een paar dagen geleden heb ik mij aangemeld en met mezelf afgesproken dat ik komend jaar sowieso vijftig boeken ga lezen. Vooruit, even eerlijk zijn: aanvankelijk koos ik voor vijfenveertig boeken, maar dat vond ik toch wel erg magertjes, vandaar dat er vijf boeken bij zijn gekomen.

Wat ik, naast het competitieve element, leuk vind aan deze Challenge, is dat Hebban allerlei suggesties doet. Op deze pagina vind je een overzicht van vijftig categorieën met boekentips, zowel van Hebban als van de deelnemers. Na mijn aanmelding had ik al een paar boeken gekozen en nu kom ik tot meer ideeën. Eigenlijk zijn die boekensites best ‘gevaarlijk’ voor mij, want ik ontdek elke keer iets nieuws! Vast een herkenbaar ‘probleem’ voor boekenliefhebbers. Wat kan een luxeprobleem toch prettig zijn.

Nu ben ik wel bekend met luxeproblemen die betrekking hebben op mijn lees- en schrijfliefde; tijdens de weken voorafgaand aan NaNoWriMo 2014 kampte ik hier ook mee. Waar ik toen nog niet mocht beginnen met schrijven, mag ik nu nog niet beginnen met lezen. Tenminste, niet voor deze Challenge. Het is tenslotte nog geen 2016. Gelukkig is voorbereiden prima, want zoals ik hierboven schreef, heb ik al wat leuke leessuggesties verzameld.

Kom maar op dus met die boeken!

Een van mijn boekenkasten is nog niet helemaal vol. Ik vind dat eerlijk gezegd niet kunnen.

 

Foto door rihaij/ Pixabay

Gepubliceerd door

Een reactie op “Hebban Reading Challenge 2016: kom maar op met die boeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s