CIVAS-diploma Counseling behaald

Dat ik de studie Counselor-coach aan het CIVAS volg, heb ik al eerder verteld. In de tussentijd ben ik er enthousiast mee bezig geweest en dat heeft leuke gevolgen. Vorige week heb ik namelijk, na het succesvol afleggen van het openboektentamen, mijn diploma Counseling behaald met een tien.

Kijk, dat is iets om blij mee te zijn. Dat ben ik ook en om de vreugde en motivatie erin te houden, ben ik direct doorgegaan met het onderdeel Coaching. Als iets goed gaat, kun je er het beste zo veel mogelijk tijd en energie in steken. Dat geldt natuurlijk ook voor zaken die niet goed gaan, maar die wel belangrijk zijn. Ja, ik ben steeds meer bezig met prioriteiten stellen: wat is nu echt belangrijk, waar wil ik mijn tijd en energie in steken en doe ik dat wel voldoende?

Bovenstaande vragen stel ik mijzelf regelmatig. Als ik terugkijk op mijn volwassen leven tot nu toe, vind ik het zo jammer dat ik tijd en energie heb gestoken in zaken die het niet echt waard waren, al was het maar in gedachten. Denken aan zaken die je niet verder helpen, is tenslotte ook tijd en energie erin steken. Ik ben daar zo klaar mee en dat zie ik als een vooruitgang.

Op deze blog houd ik mijn gedachten en activiteiten bij. Deze blogpost heeft betrekking op beiden. Het is een mooie manier om de maand oktober te verwelkomen en mij te verheugen op de komende tijd, die uiteraard op deze blog besproken wordt. Tot dan!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘CIVAS-diploma Counseling behaald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s