Herfstige schrijfplannen 2015: wat ga ik doen?

Nu iedereen op de hoogte is van wat ik deze zomer op schrijfgebied heb gedaan en wat ik had willen doen, vind ik dat het tijd is om mijn herfstige schrijfplannen te delen. Volgens mijn Hema-agenda is het namelijk de eerste herfstdag van 2015, dus een beter moment voor deze aankondiging is er niet.

Zoals ik in mijn vorige blogpost al vertelde, vind ik het jammer dat ik minder aan mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven heb gewerkt dan ik mij had voorgenomen. Het is namelijk een hartstikke leuke en leerzame cursus en ik geniet van de opdrachten. Bovendien houd ik mij graag aan mijn plannen. Al met al kan ik concluderen dat het nergens op slaat dat ik dit plan slechts gedeeltelijk heb verwezenlijkt. Dat ga ik deze herfst dus anders doen!

Deze schrijfcursus wordt mijn enige schrijfdoel voor herfst 2015. Ik wil er gewoon echt voor gaan! Natuurlijk zal ik ook wel aan andere schrijfprojecten werken, maar mijn schrijfcursus staat (op schrijfgebied) op de eerste plaats. Ik wil er ook vaker over bloggen. Nee, wacht, ik ga er vaker over bloggen. Dat is trouwens geen apart schrijfdoel; voor mij hangen werken aan mijn schrijfcursus en bloggen over diezelfde cursus gewoon met elkaar samen.

Nu duidelijk is hoe mijn herfst er op schrijfgebied uit gaat zien, lijkt het mij verstandig om deze blogpost af te ronden. Mijn lezers weten wat ze moeten weten en ik weet wat ik moet, nee, wat ik wil en ga doen. Een creatieve herfst gewenst!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Herfstige schrijfplannen 2015: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s