Zomerse schrijfplannen 2015: wat heb ik gedaan?

Volgens mijn Hema-agenda is het morgen de eerste herfstdag van 2015, dus ik publiceer vandaag de evaluatie van mijn zomerse schrijfplannen 2015, om jullie morgen op de hoogte te stellen van wat ik deze herfst ga doen. Nu heb ik begin vorige maand al een tussentijdse evaluatie gedeeld van mijn zomerse schrijfplannen en om eerlijk te zijn is er sindsdien niet zo heel veel veranderd.

Zo zagen mijn zomerse schrijfactiviteiten eruit:

  • Deelnemen aan Camp NaNoWriMo juli 2015: ja hoor, lees deze blogpost maar: Camp NaNoWriMo juli 2015: gewonnen en de eerste versie afgerond! Doel behaald!
  • Meer verhalen publiceren op Heel Nederland Schrijft: sinds het verschijnen van mijn blogpost over zomerse schrijfplannen heb ik het verhaal ‘Zomerse herinneringen en een verhitte discussie’ gepubliceerd. Dit verhaal had ik echter ook al vermeld in mijn tussentijdse evaluatie. Ik was toen van plan om meer verhalen op dit platform te publiceren en dat heb ik niet gedaan. Doel niet behaald.
  • Extra veel energie steken in mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven en gewoon weer op schema komen: ik ben weer enthousiast aan de slag gegaan en dat gaat goed, maar ik ben nog niet op schema. Doel gedeeltelijk behaald.
  • Mijn lezers op de hoogte blijven houden en dus gezellig blijven bloggen: sinds mijn aankondiging van de zomerse schrijfplannen heb ik twaalf berichten op deze blog gepubliceerd (dit wordt de dertiende). Ik vind dat ik mijn blog goed bij heb gehouden en wat mij betreft ook op een gezellige manier. Doel behaald!

Twee positieve resultaten, een net wel/ net niet en een negatieve. Ik heb van zomer 2015 niet de schrijfzomer gemaakt die ik voor ogen had en dat is jammer, vooral als het om mijn schrijfcursus gaat. Gelukkig staat de herfst voor de deur en kan ik opnieuw schrijfplannen maken en mij inzetten om die te verwezenlijken. Wordt vervolgd!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Zomerse schrijfplannen 2015: wat heb ik gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s