Zomerse schrijfplannen 2015: hoe staan de zaken ervoor?

Eind juni heb ik mijn schrijfplannen op deze blog gepubliceerd en het lijkt mij een goed idee om te onderzoeken in hoeverre ik mij aan deze plannen houd. Nu weet ik dat zelf natuurlijk wel, want ik houd mijn eigen ontwikkeling nauwlettend in de gaten. De kans is echter groot dat lezers niet precies weten waar ik nu mee bezig ben, vandaar deze blogpost.

Gelukkig heb ik goed nieuws!

  • Deelnemen aan Camp NaNoWriMo juli 2015: gewonnen en de eerste versie afgerond! Het is een manuscript van 25.117 woorden geworden: een novelle-in-wording dus. Plan verwezenlijkt.
  • Meer verhalen publiceren op Heel Nederland Schrijft: een verhaal had ik al gepubliceerd en sinds het verschijnen van mijn blogpost over zomerse schrijfplannen heb ik er nog eentje gepubliceerd. Een extra verhaal zie ik niet als ‘meer verhalen’, dus hier kan ik meer mee gaan doen. Plan gedeeltelijk verwezenlijkt.
  • Extra veel energie steken in mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven en gewoon weer op schema komen: ik heb mijn cursus weer opgepakt en ben enthousiast bezig, maar nog niet op schema. Verder heb ik besloten dat de cursus deze zomer mijn belangrijkste schrijfdoel is. Plan gedeeltelijk verwezenlijkt.
  • Mijn lezers op de hoogte blijven houden en dus gezellig blijven bloggen: dit is mijn zesde blogpost sinds het delen van mijn zomerse schrijfplannen, dus ja, ik ben inderdaad gezellig aan het bloggen. Hier ga ik mee door. Plan verwezenlijkt.

Al met al ben ik op de goede weg. Wel is het belangrijk om mij extra in te zetten voor mijn schrijfcursus en daarnaast weer een paar verhalen te publiceren op Heel Nederland Schrijft. Mijn cursus gaat echter voor! Aangezien ik er vandaag weer lekker aan heb gewerkt, geloof ik dat het met mijn plannen wel gaat lukken. En zo niet, dan heb ik alvast wat ideetjes voor een blogpost over herfstige schrijfplannen 2015!

 

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Zomerse schrijfplannen 2015: hoe staan de zaken ervoor?

  1. […] Toch is het wel zo. Ik ben de hele dag aan het vertellen. Nu weet ik best dat er op die momenten geen publiek is, maar toch vertel ik in gedachten, en regelmatig ook hardop, waar ik mee bezig ben, wat mij bezighoudt, wat er is gebeurd en wat ik graag in gang wil zetten. Natuurlijk kan ik al die gedachten in blogberichten verwerken, maar ik vrees dat het dan wel erg veel van het goede wordt. Bovendien wil ik niet al mijn gedachten delen, of in ieder geval niet de hele tijd. Het gaat ook om het juiste moment: hoe graag ik bijvoorbeeld ook over mijn zomerse schrijfplannen blog, ik blog nog liever over het resultaat van mijn plannen of over de stand van zaken. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s