Camp NaNoWriMo juli 2015: gewonnen en de eerste versie afgerond!

Camp-Winner-2015-Web-Banner

Ja hoor, het is mij gelukt! Vandaag heb ik de 25.000 woorden behaald voor Camp NaNoWriMo juli 2015 en daarmee ook deze uitdaging gewonnen. Als ik heel eerlijk ben, had ik dat ook wel een beetje verwacht. Goed, de eerste week ging het niet helemaal zoals gepland, maar vanaf dag 7 heb ik telkens een voorsprong gehad.

Extra leuk is, dat ik niet alleen (van mezelf) heb gewonnen, maar ook de eerste versie heb afgerond. Het is nu dus een echt manuscript. Voor mij is (Camp) NaNoWriMo dubbel geslaagd als ik niet alleen mijn woorddoel heb behaald, maar daarnaast ook de eerste versie af heb. Het manuscript is op die manier een afgerond geheel, al moet er natuurlijk nog veel gebeuren qua redactie en dergelijke. Maar de eerste versie is er!

Nu ik Camp NaNoWriMo juli 2015 heb gewonnen, ontstaat er meer ruimte voor mijn andere schrijfprojecten, beschreven in mijn blogpost over zomerse schrijfplannen. Dat is fijn, want het enige nadeel van de schrijfuitdaging is, dat ik mijn andere schrijfprojecten min of meer stil moet leggen. Nu kan ik ze echter weer oppakken en daar heb ik zin in. Maar eerst genieten van het goede Camp NaNoWriMo-nieuws, want het is elke keer weer leuk om te winnen!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Camp NaNoWriMo juli 2015: gewonnen en de eerste versie afgerond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s