Camp NaNoWriMo juli 2015: dit is week 3!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Nog steeds gaat het de goede kant op met Camp NaNoWriMo juli 2015! Met 13.433 woorden loop ik voor op schema en qua inhoud schrijf ik wat ik wil schrijven. Natuurlijk blijft dit een eerste versie en ga ik deze novelle-in-wording in de toekomst vast flink herschrijven, maar nu ben ik blij met mijn voortgang. Ja, je leest het goed: deze intro is bijna identiek aan die van vorige week. De boodschap is dan ook nagenoeg hetzelfde.

Net als vorige week ga ik vandaag niet meer aan mijn manuscript werken. Ik heb 731 woorden geschreven en dat is niet echt veel, maar met de tekst zelf ben ik blij. Bovendien wil ik straks lekker gaan lezen; ik ben het mooie De moed van imperfectie. Laat gaan wie je denkt te moeten zijn (Brené Brown) aan het lezen en daar wil ik mee verder. Daarnaast liggen er verschillende fictiewerken klaar om gelezen te worden en bevindt zich ook een boekenlegger in Het Pippi Langkous Principe. Richt de wereld in naar je eigen zin (Christine Weiner en Carola Kupfer). Genoeg te lezen dus!

En genoeg te schrijven uiteraard. Met nog 11.567 woorden te gaan, is en blijft dit een uitdagende Camp NaNoWriMo. Maar ik vertrouw erop dat het mij gaat lukken; het is mij tijdens de reguliere NaNoWriMo gelukt met het dubbele aantal woorden. Dus kom maar op!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s