Camp NaNoWriMo juli 2015: dit is week 2!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Zo, met Camp NaNoWriMo juli 2015 gaat het de goede kant op! Met 7.436 woorden loop ik voor op schema en qua inhoud schrijf ik wat ik wil schrijven. Natuurlijk blijft dit een eerste versie en ga ik deze novelle-in-wording in de toekomst vast flink herschrijven, maar nu ben ik blij met mijn voortgang.

Vandaag ga ik niet meer schrijven; deze blogpost is nodig om jullie op de hoogte te houden, maar aan mijn manuscript werk ik morgen pas weer. Sowieso is mijn hoofd ontzettend vol en druk en op die manier is het lastig schrijven, dus hopelijk ben ik morgenochtend voldoende uitgerust om er weer tegenaan te gaan.

Hoe dan ook: dat manuscript komt er. Tot nu toe heb ik twee Camp NaNoWriMo’s en een reguliere NaNoWriMo gewonnen en ik ben vastbesloten om deze keer opnieuw mijn woorddoel te behalen. Deze tweede week biedt nieuwe kansen om dat te bereiken.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Camp NaNoWriMo juli 2015: dit is week 2!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s