Camp NaNoWriMo juli 2015: ik ben begonnen!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Vanochtend ben ik begonnen aan de schrijfuitdaging Camp NaNoWriMo juli 2015. Ik wil deze maand een manuscript van minimaal 25.000 woorden schrijven, genre fantasy. Een novelle-in-wording dus en dat is leuk, want voor zover ik mij nu kan herinneren, heb ik nooit eerder bewust een werk van novellelengte geschreven. Wel heb ik een paar onafgeronde romans-in-wording liggen, maar dat is natuurlijk iets anders. Die zijn nog niet af en bovendien is het einddoel anders.

Om mijn schrijfdoel te behalen, is het de bedoeling dat ik een daggemiddelde van 807 woorden aanhoud. Vanochtend heb ik de eerste 860 woorden geschreven, wat inhoudt dat ik een lichte voorsprong op mezelf heb. Nu is mijn ervaring met (Camp) NaNoWriMo dat alles mogelijk is en alles kan veranderen, dus ik verbind er geen conclusies aan, maar neem mij voor om morgen weer lekker verder te schrijven.

En wat de updates betreft: tijdens de vorige editie koos ik voor een bijna dagelijkse update, wat te veel van het goede bleek. Tijdens deze editie kies ik voor een wekelijkse update, zodat ik gefocust blijf op mijn schrijfproject en mijn blog een middel is en geen doel op zich. Als er tussentijds mooie schrijfgerelateerde dingen gebeuren, deel ik die ook, maar over Camp NaNoWriMo blog ik dus wekelijks, behalve als ik eerder mijn doel behaal. Dat deel ik bij voorkeur op de dag zelf. 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s