Kort verhaal ‘Als een echte Voltrekker’ is gepubliceerd in de Gentasiabundel voor volwassenen – Deel 2 (uitgeverij Annibo)

a28c7d6ac8-6-Gentasia-Bundels-V-02-MHet heeft bijna een jaar geduurd, maar nu is het zover: mijn korte verhaal ‘Als een echte Voltrekker’ is gepubliceerd in de bundel Gentasia Awards. Fantastische verhalen voor volwassenen – Deel 2. De bundels zijn er, ze zijn er echt, ze bestaan en mensen kunnen ze lezen. En natuurlijk hoop ik dat mensen ze enthousiast gaan lezen.

Ik ben zo benieuwd! Nog heel eventjes geduld en mijn auteursexemplaar en extra exemplaar komen op magische wijze naar mij toe. Hoe, dat weet ik zelf niet eens, maar ik laat mij graag verrassen. De vriendelijke wezens op de cover stellen mij in ieder geval voldoende gerust.

Over vriendelijkheid gesproken: mijn verhaal is een dystopie. Misschien maakt het je niet al te vrolijk, maar misschien ook wel. Ik ga niets voorspellen; mensen zijn nog steeds een raadsel voor mij. Het is mogelijk dat ik mens en wereld niet zo heel gunstig heb neergezet. Vandaag doe ik blijkbaar aan understatements, maar mijn punt is hopelijk duidelijk. Nou ja, oordeel zelf maar en hoop samen met mij dat deze fictie ook daadwerkelijk fictie blijft!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Kort verhaal ‘Als een echte Voltrekker’ is gepubliceerd in de Gentasiabundel voor volwassenen – Deel 2 (uitgeverij Annibo)

  1. Is je verhaal bij Annibo intussen al verschenen? Hoe zijn je ervaringen met deze uitgeverij, want ik vind er niets meer over terug op het internet?

    Like

  2. Ja, ik heb de bundels vorig jaar zomer ontvangen en ze zijn erg mooi. Vorig jaar herfst heeft de uitgever zijn activiteiten wegens gezondheidsproblemen op een zeer laag pitje gezet; deze aankondiging kun je vinden op de Facebookpagina van uitgeverij Annibo. Sindsdien is het contact verwaterd.

    Ik wist niet dat de site inmiddels ook offline is gehaald. Nu ik dit weet, heb ik de links in de titels verwijderd. Ook de oproep voor het Gentasiaproject 2015 heb ik verwijderd, want dat is nu allang niet meer relevant.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s