Camp NaNoWriMo april 2015: 7.235 + 1.425 = 8.660 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Na een aantal dagen ‘rust’ (lees: focus op andere schrijfprojecten) heb ik weer geschreven aan mijn Camp NaNoWriMo fantasyverhaal! En hoewel ik nog steeds een kleine voorsprong bleek te hebben, wilde ik het zekere voor het onzekere nemen en flink doorschrijven, zodat ik in ieder geval niet achter zou raken. Het resultaat vind je in deze blogpost.

Aan het begin van de dag had ik een manuscript van 7.235 woorden en nu bevinden zich 8.660 woorden in het document! Ik heb dus 1.425 woorden geschreven, wat vandaag tot mijn meest productieve Camp NaNoWriMo april 2015-dag maakt. Tijdens de officiële NaNoWriMo van vorig jaar heb ik natuurlijk veel meer geschreven, maar nu doe ik er ook meer naast.

Vanaf morgen mogen deelnemers hun woordaantal valideren. Ik weet niet of ik dan al 10.000 woorden heb geschreven, maar in theorie is het mogelijk. Sowieso verwacht ik dat de definitieve versie minder woorden telt, want ik merk dat ik regelmatig te veel uitweid over zaken. Dat gebeurt trouwens wel vaker in mijn eerste versies.

Ik ben benieuwd wat ik jullie morgen over mijn woordaantal te vertellen heb.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s