Camp NaNoWriMo april 2015: 6.200 + 1.035 = 7.235 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

En opnieuw update ik mijn Camp NaNoWriMo-status! Ja, er is weer geschreven vandaag en qua woordaantal was dit een van mijn betere dagen. Inmiddels lig ik een week voor op schema, dus wat de uitdaging betreft ben ik zeer tevreden. Behalve dat ik sowieso graag schrijf, helpt het ook wel dat ik openlijk deelneem aan Camp NaNoWriMo, want ik wil per se positieve berichten kunnen delen. Gelukkig is dat vandaag opnieuw aan de orde.

Ik begon met 6.200 woorden en voegde er 1.035 aan toe, waardoor het woordaantal nu op 7.235 staat. Binnen twee weken ‘moeten’ er nog 2.765 woorden bij en dan heb ik gewonnen. De bedoeling is dat ik mijn verhaal dan even laat rusten en het daarna ga verbeteren. Nu heb ik tijdens het schrijven al gemerkt dat ik bepaalde zaken anders wil, dus ik weet wel enigszins hoe ik het aan ga pakken.

Wat ik ook weet, is dat ik langzaam maar zeker richting de mand ga. Mijn gegeeuw begint lachwekkende vormen aan te nemen. Over klusjes van huishoudelijke aard laat ik mij niet eens meer uit. Wel wens ik mijn lezers een prettige avond. De groeten maar weer en tot de volgende update!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s