Camp NaNoWriMo april 2015: 5.506 + 694 = 6.200 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Nu ik weer van mijn virtuele kistje ben geklommen en aan mijn Camp NaNoWriMo-project heb gewerkt, is het tijd voor de welbekende update! Want hoewel ik geen hele verhalen heb geschreven, heb ik wel weer een aantal vrolijke woorden toegevoegd aan mijn manuscript en daar gaat het immers om.

5.506 woorden hadden het best naar hun zin, maar droomden van nieuwe input. Gelukkig waren 694 woorden zo vriendelijk om zich te melden en bevinden zich nu 6.200 woorden in mijn Camp NaNoWriMo-document. Ze hebben het gezellig samen en hopen op meer vrienden die zich bij hen willen voegen. Tot mijn grote vreugde kan ik mededelen dat dit inderdaad gaat gebeuren. Minimaal 10.000 woorden zijn welkom in mijn project.

Uiteindelijk kunnen niet al die woorden daar blijven. Ik merk dat ik af en toe te lang van stof ben in mijn verhaal en daar ga ik na Camp NaNoWriMo iets aan doen. Om te voorkomen dat dit patroon zich voortzet op mijn schrijfblog, wens ik mijn lezers een prettige avond en sluit ik mijn blogpost af.

Vergeet de afwas niet. 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s