Camp NaNoWriMo april 2015: even een paar dagen rust

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

De afgelopen dagen heb ik veel vrolijke updates gegeven over mijn Camp NaNoWriMo-avonturen. Vandaag heb ik echter niet aan mijn manuscript gewerkt en ook dit weekend neem ik even rust. Er zijn nu andere zaken die mijn aandacht vragen, zowel op schrijfgebied als op andere levensgebieden. Veel positieve zaken, dus zorgen zijn nergens voor nodig. Ik kan alleen niet alles tegelijk.

Dit is dan ook een kort bericht, maar korte berichten mogen er ook zijn. En zo niet, dan nu alsnog. Ik klim op mijn virtuele kist en laat de wereld weten dat ik korte berichten schrijf wanneer ik dat wil. Ik ben behoorlijk fanatiek. Het kistje begint te wankelen. De boodschap is duidelijk: mijn bericht wordt te lang. Dan rest mij nog maar een ding:

Een prettig weekend iedereen! 

En over de ongeduldige afwas gaan we het niet hebben. Het is prettig dat onderdrukte kopjes niet op kisten kunnen klimmen. 

Gepubliceerd door

Een reactie op “Camp NaNoWriMo april 2015: even een paar dagen rust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s