Camp NaNoWriMo april 2015: 4.705 + 801 = 5.506 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

De updates blijven maar komen! Dag negen en weer vertel ik mijn lezers over het aantal woorden dat ik heb geschreven. Had ik gisteren 4.705 woorden aan mijn manuscript toevertrouwd, vandaag vonden 801 andere woorden het nodig om zich bij hun vrienden te voegen. 5.506 is het aantal dat ik nu door kan geven.

Ik merk dat ik bepaalde scènes een verkeerde plek heb gegeven en dat ik andere scènes beter uit elkaar kan halen om bepaalde onderdelen met elkaar te combineren. Dit ga ik doen tijdens het herschrijven. Eerst maar eens een manuscript met een paar verhalen schrijven en daarna kijken wat er allemaal beter kan. Qua woordaantal ben ik de eerste helft gepasseerd, dus dat gaat in ieder geval de goede kant op.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s