Camp NaNoWriMo april 2015: 4.042 + 663 = 4.705 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Weer een nieuwe update van mijn Camp NaNoWriMo-avontuur. Vandaag heb ik vooral veel gedaan voor mijn cursus Fantasy schrijven en ook morgen staat mijn huiswerk voor deze cursus op nummer een, maar ik zorg ervoor dat ik met grote regelmaat aan mijn april-uitdaging kan werken.

4.042 woorden is leuk, maar 4.705 woorden is nog leuker als het om deze schrijfuitdaging gaat. 663 woorden heb ik vandaag in contact gebracht met de vrienden die al op het beeldscherm stonden. Wat hebben ze het fijn met zijn allen! Solidariteit onder de beeldschermletters, daar kunnen wij mensen wel een voorbeeld aan nemen.

Het kost mij moeite om solidair te zijn met mijn keukengerei, dat mij vriendelijk doch dringend om een badje vraagt. Gisteravond was dat ook al aan de orde. Het begint een patroon te worden. O nee, dat was het al.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s