Camp NaNoWriMo april 2015: 3.121 + 921 = 4.042 woorden! (en mijn excuses voor de paasstilte)

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Mijn nederige, zeer oprechte excuses voor het tot twee keer toe overslaan van mijn dagelijkse Camp NaNoWriMo-update! Dit paasweekend heb ik helemaal niet geschreven. Hoe graag ik het ook doe, deze twee dagen wilde ik niet schrijven. Ik wilde mij bezinnen op mijn huidige leven en mijn gedroomde leven en de weg die beide levens met elkaar verbindt.

Vandaag heb ik gelukkig weer geschreven! Mijn 3.121 woorden waren verheugd om 921 bondgenoten te verwelkomen, waardoor er een genootschap van 4.042 bevriende woorden is opgericht! Ja, dat Camp NaNoWriMo leidt tot merkwaardige resultaten en er is maar een manier om er nog iets veel merkwaardigers van te maken en dat is schrijven, schrijven en nog eens schrijven! Hoewel het rechtvaardig is te beweren dat dit drie manieren zijn in plaats van een.

Hoe dan ook, de beloofde update is geplaatst en ik ga inderdaad door met Camp NaNoWriMo, alleen niet meer vandaag. Ik ga zo lekker genieten van een kopje bedtijd thee en balen van de afwas. En dat laatste heb ik uiteraard niet geschreven.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Camp NaNoWriMo april 2015: 3.121 + 921 = 4.042 woorden! (en mijn excuses voor de paasstilte)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s