Camp NaNoWriMo april 2015: 2.536 + 585 = 3.121 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Dag vier van deze Camp NaNoWriMo-uitdaging en dus ook de vierde update van deze blogreeks. Gelukkig bevat ook deze update positief nieuws: ik heb namelijk 585 woorden toegevoegd aan de 2.536 die ik al had, waardoor mijn manuscript nu 3.121 woorden telt.

Het leek er even op dat ik vandaag helemaal niet met Camp NaNoWriMo bezig zou zijn; ik had namelijk geen idee wat ik wilde schrijven. Ja, ik wist wel hoe het verhaal zich zou ontwikkelen en hoe het zou eindigen, maar ik wist niet wat voor scène ik wilde schrijven. Gelukkig kwam ik daar tijdens het schrijven zelf achter; ik merkte dat de scène van gisteren nog niet afgerond was en wist, toen ik dit had klaargespeeld, wat voor gebeurtenis ik hier aan toe wilde voegen. Wat ik morgen ga schrijven, weet ik al. Ondanks de aard van de feestdag zul je geen enkele verwijzing naar Pasen aantreffen.

 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s