Camp NaNoWriMo april 2015: 1.565 + 971 = 2.536 woorden! (en genoten van de werken van Johannes Vermeer)

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Het is weer tijd voor de dagelijkse Camp NaNoWriMo-update! Ook vandaag heb ik weer lekker zitten schrijven, hoewel ik ook andere fijne dingen heb gedaan: het Vermeer Centrum Delft werd door mij bezocht. Over creativiteit gesproken! Ik heb er enorm van genoten! Het melkmeisje (scroll naar beneden) is overigens mijn favoriet. Zoals in het museum zelf al werd aangegeven, is het knap hoe Vermeer door een alledaagse handeling te schilderen ons zo veel vertelt. Hier vind je een korte karakterisering van zijn werk.

Maar goed, deze blogpost is bedoeld om mijn eigen creativiteit bij te houden en hoewel die in het niet valt bij Vermeer, heb ik wederom iets positiefs te melden. Ik heb namelijk 971 woorden toegevoegd aan de 1.565 van de afgelopen dagen, waardoor ik uitkom op een woordaantal van 2.536. Een mooi uitgangspunt voor het komende Paasweekend! Deze Goede Vrijdag doet zijn naam overigens wel eer aan. En de Stille Zaterdag die morgen zijn intrede doet? Ook daar hoeven we ons geen zorgen over te maken, want als ik schrijf, dan schrijf ik en maak ik nauwelijks tot geen geluid. Laat die zaterdag dus maar komen, met stilte en al!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s