Camp NaNoWriMo april 2015: 1.088 + 477 = 1.565 woorden!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Even een korte update, want ik ben vandaag niet in mijn meest fitte en heldere toestand. Gelukkig heb ik voor Camp NaNoWriMo 477 woorden toegevoegd aan de 1.088 van gisteren, wat maakt dat ik nu op een woordaantal van 1.565 woorden zit. 

Nu is dat niet alles wat ik vandaag heb geschreven, want ik heb ook het een en ander voor mijn fantasycursus gedaan. Verder hebben er veel mentale activiteiten plaatsgevonden: ik heb een nieuw idee voor een kort verhaal en overweeg dit verhaal te betrekken bij Camp NaNoWriMo.

Maar nu eerst rusten! Ik denk dat ik zo lekker een kopje kamillethee zet en met een doktersroman op de bank kruip, om na niet al te lange tijd mijn slaapmand op te zoeken en mij over te geven aan mooie dromen. Niet over dokters, want die bezoek ik niet voor mijn plezier. Hoewel een niet nader te noemen minister daar blijkbaar anders over denkt.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s