Camp NaNoWriMo april 2015: 1.088 woorden geschreven!

Camp-Participant-2015-Web-Banner (1)

Zoals ik in deze blogpost schreef, wil ik tijdens Camp NaNoWriMo dagelijks een korte update geven over mijn woordaantal van die dag. Nee, ik ga geen hele verhalen vertellen over mijn woordaantal, hoewel ik mezelf daar best toe in staat acht. Ik doe het mijn lezers alleen niet aan!

Vandaag heb ik 1.088 woorden geschreven aan mijn manuscript Camp april 2015: korte fantasyverhalen. Het ging erg prettig en ik kijk ernaar uit om morgen weer aan de slag te gaan. Waarom nu dan niet, als het allemaal zo goed ging? Nou, ik wil nog het een en ander uitwerken voor mijn cursus Fantasy schrijven! Aan de slag dus, want die verhalen schrijven zichzelf niet, al zou je dat misschien wel denken met al die bovennatuurlijke taferelen.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s