Kort verhaal ‘Een wereld die mij gek zou maken’ is gepubliceerd in bundel Gek van reizen (uitgeverij Kontrast)

gekvanreizenwebkopie-e1425305265868Reizen, om gek van te worden! Of toch niet? In ieder geval kwam mijn schrijfenthousiasme opnieuw bovendrijven toen ik begin dit jaar de schrijfwedstrijd Gek van reizen van uitgeverij Kontrast en TOP Bemmel ontdekte. 

In redelijk evenwichtige stemming schreef en verbeterde ik mijn verhaal. Ook tijdens het inzenden was er weinig op mij aan te merken. Natuurlijk, ik vind het altijd spannend om aan een schrijfwedstrijd deel te nemen, maar dat is vooral leuke spanning. De ene keer gaat het beter dan de andere keer en dat werkt voor mij stimulerend. Gek van schrijven en Gek van schrijfwedstrijden dus, maar dat is vooral heel positief!

‘Een wereld die mij gek zou maken’, zo luidt de titel van mijn verhaal. Maakt deze titel je Gek van nieuwsgierigheid, dan is het wellicht een goed idee om de bundel Gek van reizen – verhalen en gedichten te lezen, want mijn verhaal staat erin! Mijn focus op korte verhalen is een goede beslissing geweest. Ik schrijf vrolijk verder en nodig jullie uit om veel te lezen. Want Gek van lezen zijn is leuk, heel leuk.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s