Kort verhaal ‘Studentikoze taferelen’ is gepubliceerd in e-bundel Koffietafel (uitgeverij Manalone)

cover-koffietafelHoewel het ruim vier jaar geleden is dat ik ben afgestudeerd, heb ik nog niet volledig afscheid genomen van het studentenleven. Niet dat ik nog colleges volg of naar borrels of verenigingen ga, maar heel subtiel gaan mijn gedachten nog weleens die richting uit. Gelukkig komen hier mooie dingen uit voort. Mijn verhaal ‘Studentikoze taferelen’ is namelijk gepubliceerd in de e-bundel Koffietafel van uitgeverij Manalone.

Een bundel vol verhalen over mensen aan een koffietafel. Toen ik over de schrijfwedstrijd las, was ik direct enthousiast. Het is mij vaak opgevallen dat er in groepen een dynamiek ontstaat met een geheel eigen logica, waardoor mensen zich nogal merkwaardig gaan gedragen. Ik vond het een uitdaging om deze dynamiek te verwerken in een kort verhaal en was dan ook verheugd toen ik ‘Studentikoze taferelen’ op de lijst geselecteerde verhalen zag staan.

Behalve als e-bundel verschijnt Koffietafel ook als papieren uitgave. Uiteraard laat ik, wanneer het dan zover is, ook van mij horen door middel van een blogbericht. Maar eerst kunnen de liefhebbers van e-books alvast genieten!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s