NaNoWriMo 2014: 26 november gewonnen en vandaag de eerste versie afgerond

Winner-2014-Web-Banner (1)

Ik mag opnieuw jubelen en besluit dat ook maar gelijk te doen. Misschien een beetje laat, zo vlak na Kerstmis, maar mijn huidige gejubel heeft niets te maken met de feestdagen en alles met de ontwikkeling van Luister naar de golven. Mijn eerdere gejubel kwam voort uit het winnen van NaNoWriMo 2014 en mijn huidige gejubel uit het behalen van mijn extra doel: het afronden van de eerste versie voor de jaarwisseling.

Zoals ik onlangs al vertelde, ging ik ook na het winnen in NaNo-tempo verder. Eerlijk gezegd was dat niet eens mijn bedoeling, maar met vier hoofdpersonages had ik nu eenmaal veel tekst nodig. Het dubbele van NaNoWriMo ongeveer, vandaar die twee maanden in NaNo-tempo. Nu heb ik een manuscript van 101.277 woorden, 2.096 alinea’s, 7.089 regels en 130 pagina’s. Wat mij betreft is het absoluut een eerste versie en mijn eerdere voornemen om Luister naar de golven een tijdje te laten liggen en er daarna met een frisse blik opnieuw naar te kijken, is nog steeds van toepassing. Al is het maar om mijn personages te behandelen voor hun theeverslaving.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s