Schrijversbrein in dromenland

https://twitter.com/WendySchuchmann/status/548466221193371648

Afgelopen nacht kreeg ik een mooi kerstcadeau van mijn schrijversbrein: ik had een schrijfwedstrijd gewonnen! Vanochtend wilde ik mijn cadeau in ontvangst nemen. Verheugd dacht ik aan mijn droom, checkte mijn mail en… in tegenstelling tot de gedroomde werkelijkheid, toonde de officiële, veel minder interessante werkelijkheid mij een heel ander beeld: geen mail van welke wedstrijdorganisatie ook.

De teleurstelling was alweer verdwenen voor ik haar werkelijk had kunnen voelen. Er is maar een wedstrijd waarvan ik de uitslag nog moet vernemen en het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit in 2014 gebeurt. Met andere woorden: er viel weinig te winnen tijdens de nachtelijke uurtjes die Eerste en Tweede Kerstdag met elkaar verbonden. Mijn schrijversbrein was weer eens overactief.

Over niet al te lange tijd zal ik mij wederom in dromenland bevinden. Ik stel het zeer op prijs als mijn schrijversbrein gaat oefenen in het creëren van selffulfilling prophecies, zodat ik deze vriendelijke pagina weer eens kan updaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s