NaNoWriMo 2014: gewonnen!

Winner-2014-Web-Banner (1)

Het is gelukt! Na een kleine maand schrijven, genieten, mopperen, dansende letters op het beeldscherm zien en jubelkreten slaken, is het dan zover: ik heb deze maand 50.481 woorden aan de eerste versie van Luister naar de golven geschreven en mag mezelf daarom winnaar noemen. Kijk, dat is nu leuk nieuws. Ik slaak een extra jubelkreet.

Ik ben blij dat het mij is gelukt om tijdens mijn eerste officiële NaNoWriMo minimaal 50.000 woorden te schrijven. Toen ik eenmaal besloten had dat ik deel zou nemen, vond ik het uitdagend, maar ook wel spannend. Nog nooit had ik zo veel woorden aan een enkele tekst besteed en nu dus wel. Dit is enorm motiverend voor mij!

Luister naar de golven is nog niet af. Ik heb dan wel mijn 50.000 woorden geschreven, maar mijn personages zijn nog niet klaar met mij – als er al twijfels bestonden over de verhoudingen, dan zijn die nu niet meer nodig. Ook zijn de personages nog niet klaar met elkaar. Ik merk dat de interactie tussen die vier sympathieke malloten alleen maar toeneemt en dat er nog van alles te gebeuren staat. Spannende tijden dus!

Ik ga de maand december gebruiken om de eerste versie van mijn manuscript af te ronden. Mijn tempo ga ik iets verlagen, hoewel ik nog steeds vlot door wil schrijven. Nu het zo goed gaat, wil ik het afmaken ook! Dit houdt in dat ik even pauze neem van de schrijfwedstrijden, want het schrijvend multitasken blijkt toch niet zo prettig te werken als gehoopt. Uiteraard redigeer ik wel mijn geplande publicaties, maar aan nieuwe verhalen begin ik pas weer als ik de eerste versie van Luister naar de golven heb afgerond. 2014 duurt nog precies vijf weken en hoewel ik geen idee heb of ik de volledige eerste versie binnen dit tijdsbestek af kan ronden, wordt het wel mijn focus.

Ik houd jullie op de hoogte!

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘NaNoWriMo 2014: gewonnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s