NaNoWriMo 2014: een weekend vol sprintjes

Participant-2014-Twitter-Profile

Gelukt? Jawel, de sprintjes zijn getrokken en ik heb weer een reserve van een paar dagen opgebouwd. Nu kan alles nog veranderen, dus enige bescheidenheid is wel op zijn plaats, aldus de wijze woorden van mijn grote vriend meneer Verbaan. Geïnspireerd door Noortje en Mark blijf ik echter zelfverzekerd en vertrouw ik op mijn vermogen om mijn NaNoWriMo 2014-project succesvol af te ronden. En mocht het toch allemaal even niet zo lekker lopen, dan denk ik aan het optimisme waarmee Leni aan haar nieuwe leven begint, al lijkt het er momenteel op dat ze wordt tegengewerkt. Maar dat los ik wel weer op in het nieuwe hoofdstuk!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s