NaNoWriMo 2014: weer op schema en iets te fanatiek bezig geweest

Participant-2014-Twitter-Profile

Poeh, ik ben moe. Nee, dit is geen poging om een Winnie de Poe-verhaal te schrijven, maar een korte en krachtige verwijzing naar mijn mentale toestand. Ik herhaal: Ik Ben Moe. 

Vandaag wilde ik namelijk zo graag mijn achterstand inhalen, dat ik 6.987 woorden aan mijn manuscript heb toegevoegd. En nu ben ik dus moe. Het is maar dat jullie het weten. Mijn mond maakt een gapende beweging, maar het geluid blijft achterwege. Toch beschouw ik het als een legitieme gaap. Ik ben namelijk moe.

Moe maar voldaan, want ik ben weer op schema en het schrijven aan mijn manuscript is hartstikke leuk. Mijn personages gedragen zich met de dag verrassender; in het echte leven moet je dat bij mij niet doen (zie mijn columns!), maar in een verhaal zie ik dat graag. Nu alleen even niet.

Vanavond kan ik even geen verhaal meer zien. Morgen weer een nieuwe dag. Morgen schrijf ik minimaal 1.667 woorden, zodat ik op schema blijf en niet meer richting de 7.000 woorden op een dag hoef te gaan. Maar daar ga ik het nu niet over hebben. Ik ben namelijk moe.

Poeh.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s