Drie langere werken in wording

Op mijn pagina Over Wendy Schuchmann vertel ik het al: ik ben bezig met meerdere langere werken in wording en zij bevinden zich in verschillende ontwikkelingsstadia. Naast deze in ontwikkeling zijnde manuscripten schrijf ik veel korte verhalen. Publicatie van mijn korte verhalen vermeld ik op mijn publicatiepagina, maar over mijn grotere projecten is nog weinig te lezen. Daar ga ik nu verandering in brengen!

De volgende grotere werken zijn momenteel in wording:

  1. Coming of age-verhaal met een werktitel. Een leuke titel is in wording, maar belangrijker lijkt mij dat het verhaal zelf in wording is. Aangezien dit manuscript veel voor mij betekent, verwacht ik dat het nog wel even duurt voor ik er iets mee doe. Het moet echt helemaal in orde zijn en dat is het nu nog niet. Bekentenis: het is nog niet eens af…
  2. Bindingsangst voor gevorderden: mijn Camp NaNoWriMo-project van juli 2014. Wellicht ziet de oplettende lezer een verband tussen mijn schrijfgedrag (meerdere verhalen/ manuscripten) en deze titel. Of dit verband terecht is, laat ik aan de eigen fantasie over. In ieder geval gaat het met dit grotere werk de goede kant op, hoewel ik, net als de vlinder op de cover, vrolijk tussen al mijn verhalen door fladder…
  3. Jeugdsprookje met een werktitel. Een leuke titel is in wording, maar het verhaal zelf bestaat momenteel uit een uitgebreide synopsis en staat dus nog in de kinderschoenen. Wellicht ziet de oplettende lezer een verband tussen de doelgroep van dit sprookje en het ontwikkelingsstadium waarin het zich bevindt. Of dit verband terecht is, laat ik aan de eigen fantasie over. Om dit in ontwikkeling zijnde sprookje te waarderen, is een levendige fantasie sowieso wel handig!

Qua doelgroep heb ik het volgende in gedachten:

  1. Coming of Age-verhaal: New Adult (18-25).
  2. Bindingsangst voor gevorderden: vrouwen (25-35).
  3. Jeugdsprookje: basisschoolleerlingen, nog nader te specificeren (ik twijfel tussen midden en eind basisschool).

Zo te lezen zijn bovenstaande werken flink in ontwikkeling. Wil je weten hoe deze ontwikkeling verloopt, fladder dan gerust nog eens langs!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s