Welkom!

Welkom! Het is zaterdagochtend en het enige hoorbare geluid in de omgeving wordt door mijn laptop geproduceerd. Voorzichtig poog ik verschillende welkomstkreten te slaken en jawel, de vogels fluiten terug. Helaas behoort leesvaardigheid niet tot de talenten die mijn vogelvrienden bezitten, dus hoe sympathiek ik hun gefluit ook vind: in de praktijk heb ik er weinig aan. Het lijkt mij dus verstandiger om mijn welkomstgroet online te delen.

Welkom dus!

Op deze blog deel ik informatie over mijn schrijfactiviteiten. Publicaties, overdenkingen, wedstrijduitslagen, projecten en andersoortige activiteiten worden hier besproken. De blogfunctie op de startpagina gebruik ik vooral om nieuws te delen, terwijl de verschillende pagina’s meer statische informatie aanbieden. Kijk maar eens rustig rond, dan wordt het allemaal vanzelf wel duidelijk.

Maar eerst: welkom!

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s